SCHRIJF IN EN WIN EEN BELEVING!

Periodiek verloten wij toegangskaarten tot onze open bierproeverij voor twee personen waarin we zes, in Veenendaal gebrouwen, bieren proeven met bijpassende hapjes. Onze brouwmeester Glenn neemt je mee door de brouwerij en leert je, naast uitleg over de bieren, ook over het brouwproces tijdens een rondleiding door de brouwerij.

Na inschrijving doe je elke loting mee en ontvang je ook regelmatig exclusieve updates van onze belevingen en bieren, gratis en voor niets!

AFTELLEN TOT DE TREKKING

Dagen
:
Uren
:
Min.
:
Sec.

ONTDEK ONZE PROEVERIJ. WORKSHOP. BORREL. BBQ.


 •    PROEVERIJ   

  Onze brouwmeester Glenn geeft je uitleg over de 6 te proeven lokaal gebrouwen bieren in ons proeflokaal. Gedurende de 2.5 uur durende proeverij zijn er hapjes en maken we een tour door de brouwerij.

  35

 •    WORKSHOP   

  Tijdens deze 3 uur durende workshop leert onze brouwmeester Glenn om je eigen bier te brouwen. Na 6 weken kom je bij de brouwerij terug om een six-pack van je eigen gebrouwen bier op te halen!

  60

 •    BBQ   

  Bier een BBQ zijn vrienden en wij kunnen deze vanuit ons buitenproeflokaal mooi combineren. We hebben een grote smoker en de grootste Bastard kamado staan wat het vlees extra karakter geeft!

  30

 •    BORREL   

  Een borrel of vergadering in de brouwerij! Bevind je tussen de grote brouwketels en in ons proeflokaal. De bar heeft altijd een drietal bieren beschikbaar en we serveren lokale en zelfgemaakte snacks.

  25

 •    MAATWERK   

  Combineer belevingen met eigen(zinnige) inhoud. Denk aan een gepersonaliseerd programma zoals een BBQ inclusief rondleiding en bierproeverij of een vergadering met als afsluiter een borrel.

  30

  • Vanaf: 8 tot 50 pers.
  • Duur: 1 tot 4 uur
  • Optie: bespreekbaar
  • Bel om je wensen door te spreken!

Check onze beschikbaarheid voor een unieke beleving in onze brouwerij!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op en hopelijk de afspraak te bevestigen.
Direct antwoord nodig, app/bel ons op 06 4126 4458

ONTDEK ONZE WEIZEN WALTER GOUDEN GILBERT TRIPEL THOMAS JARIGE JOS STOUTE SANNE LIMITED EDITION

WEIZEN WALTER

Een fris bier van hoge gisting met de smaak van een zomerse Weizen met fruitige hopsoorten. De toegankelijke smaak maken van dit bier een echte allemansvriend. Niet weg te denken op een terras of tijdens de BBQ maar eigenlijk het gehele jaar lekker.

GOUDEN GILBERT

Dit goudblonde bier is een heerlijk doordrinkbaar speciaalbier van hoge gisting met een licht kruidig karakter. Door het gebruik van diversen soorten hop heeft dit bier een mooie bittere balans. Heel het jaar door lekker.

TRIPEL THOMAS

Een zware tripel waarbij de smaakcombinatie kruiden en zoet bij elkaar komen. We gebruiken lokale honing en een vleugje turfmout om van dit bier onvergetelijk te maken. Beide ingrediënten zijn typisch voor Veenendaal en uit trots voor onze stad toegevoegd.

JARIGE JOS

Een bier om het 40-jarig bestaan van Slijterij het Plein in 2022 te vieren. We hebben deze tripel gemengd met YN Kerrin whisky om tot een kruidige en krachtige tripel te komen.

STOUTE SANNE

Onze krachtigste en donkerste speciaalbier van hoge gisting met de smaak van pure chocolade en espresso. De kruidige body van het bier geeft een lange en volmondige afdronk.

LIMITED EDITIONS

Naast het brouwen een volume van 1000 liter vinden we het ook heerlijk om onze creativiteit een zwengel te geven en een bier zonder limitaties te maken op 100 liter. Deze limited editions hebben een oplage van maximaal 300 flessen en worden in principe slechts één keer gebrouwen!