Etiketten bestellen voor verzamelaars
Ben je een etiketverzamelaar en op zoek naar een origineel etiket in concoursstaat? Goed nieuws, je bent op de juist pagina geland! Om het je zo eenvoudig mogelijk te maken onze etiketten aan je verzameling toe te voegen hebben we een sectie aan onze website en webshop toegevoegd. Hierin kun je op basis van de beschikbaarheid eenvoudig etiketten bestellen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Je bent 3 eenvoudige stappen verwijderd van het bestellen van onze etiketten!

Check de beschikbaarheid

We zullen niet op elk moment van het jaar onze volledige lijn etiketten beschikbaar hebben. Check de actuele beschikbaarheid van onze etiketten eenvoudig via onze webshop. Hier vind je ook de etiketten die wij op korte termijn verwachten, bijvoorbeeld de zomer etiketten tegen het einde van de lente. Naast onze standaard etiketten zullen er af en toe ook speciale 'limited edition' etiketten gedrukt worden voor bieren met een speciale betekenis of gelegenheid.

Bestel je etiketten

Zodra je in de webshop een beschikbaar etiket naar smaak gevonden hebt ben je slechts enkele klikken verwijderd van het maken van een bestelling via iDEAL. De kosten die wij hiervoor in rekening brengen zijn bedoeld om het etiket, verpakking, verzendkosten en de liefdevolle arbeid van ons team te dekken. Hierbij is het streven om het etiket kreukvrij bij je op de deurmat te krijgen. Alle inkomsten gerelateerd aan etiketten investeren wij weer in het uitbrengen van 'limited edition' etiketten; leuk voor de verzamelaars!

Reminders via Facebook

Wil je op de hoogte gebracht worden van nieuwe labels volg ons dan via Facebook en je bent er van gegarandeerd dat je op de hoogte blijft zodra de nieuwe (en exclusieve) etiketten beschikbaar komen.